GEGAR BLOGGER BARU


hah...tu dia.....xtw nk pilih gmbr mana dah,last2 culek jer gmbr ni....xpe kan??jnji dlm belog abg ben jgk kan....Hhikhihk

cup2...sebelum tu,sj ja nk try join segmen ni....TEKAN SINI.....

kenapa shaya pilih gmbr ini???mayb sbb shaya tringin nk sampai ke sini suatu hari nanti....lgpn,tmpt ni (MAKAH AL-MUKARRAMAH) kn qiblat kita semua as muslim...dan shaya suka ENTRY INI.....dalam masa kita berbelogging,kita jugak xlupa bnda yg penting di dunia ini....

sebenarnya dah lama join dunia belog ni....tp dh lama x update....so,dh jd mlas nk update,....n sejak jd stalker ni,mcm2 idea plak yg dtg.....so,dgn belog ni sy nk cerita ape jer yg terbuku dlm hti sy.....n sbg mengisi msa lapang....+ shaya nk tambah kawan jugak....

belog yg jg pilihan hati :  Aizul Marcello, Jazrul Adila, Budak Botak, Ben Ashaari, irine marcello
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

32 comments:

  1. Saye pon join segmen abg BEN
    Salam Kenal..
    Nice blog sahabat..
    best dapat follow ur blog..
    keep moving on..
    klu free singgah ke blog saye..

    http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. thanks sudi folow my blog....ok2...dh singgah dah ur blog....

    cumel blog awk.....gud2...

    ReplyDelete
  3. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    ReplyDelete
  4. ya ya...hopefully.....semua nk berjaya....cuma usaha yg akan menetukannya....

    keep in touch okay ^.^

    ReplyDelete
  5. follow la jgk..hehe..thanks....keep in touch okay....peace always ^.^

    ReplyDelete
  6. salam.. datang dari blog BA..

    Jemput ke blog saya

    www.izamirridzwan.com

    ReplyDelete
  7. sudah menjenguk blog iz....keep in touch ya kwan lama...smile always ^.^

    ReplyDelete
  8. Rajin2 la berblog walking okey.... Boleh naik ni...:)

    ReplyDelete
  9. singgah ..
    sy folow.. jgn luper updated..
    nnti sy singgah lagi..
    http://heandsheloves.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. salam.. datang dari blog BA..

    Jemput ke blog saya

    www.izamirridzwan.com

    ReplyDelete
  11. bersama-sama maju dalam dunia blogger..

    ReplyDelete
  12. @PEMBAWA_WACANA = thanks support shaya okey....shaya akan rjn2 follow org n blog walking...

    ReplyDelete
  13. salam singgahh!! (◕‿◕✿)
    dari segmen gegar blogger baru
    of course dari abg ben!!♥

    kalo kita berblogging dgn hati yang ikhlas dan sentiasa memikirkan apa yang perlu untuk masa hadapan kita akan berjaya..usaha lebih dan bak kata abg ben " idea ada dimana2 cuma kita kena kreatif jer.."

    salam kenal dari mommy weiyda
    keep it up blogging ya!!‎
    (◕‿◕✿)


    hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

    ReplyDelete
  14. @ NISHA = okay2..shaya akan follow belog kamu jgk ya....insya-allah shaya akn hupdate belog shaya selalu....selalu2lah ziarah yer..hehehe...

    ReplyDelete
  15. @ MYMYE MYMYA & @ LENLOY = thanks support shaya ya....b my followers if sudi.....n rajin2 lah ziarah..keep in touch ya...

    ReplyDelete
  16. salam singgah...saya dah fllow ...nanti u fllow lah ita balik...kalu sudi gi ke blog ita

    http://duniaanita74.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. @ANITADIANA = shaya dh follow belog akak...rajin2 ziarah saya nya belog ya....

    ReplyDelete
  18. salam singgah...

    Penat berjalan-jalan seharian

    Jom sama-sama memajukan diri dalam dunia blogger

    =)

    ReplyDelete
  19. @ CEMPAKA BIRU = yayay...betul tu...support la kwn2 yg bru dgn mengfoolooowww mereka....thanks sudi berjalan2 ya...hehehe

    ReplyDelete
  20. salam ziarah....

    semoga terus berjaya dlm dunia blogging ni..:-)

    ReplyDelete
  21. salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

    snang2 mai la cni....

    http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

    ReplyDelete
  22. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    ReplyDelete
  23. singgah dari blog abg ben !! ^^ suka3..

    ReplyDelete
  24. GEGAR!!!

    http://jaa64.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. terjah +++++ gegar jom........

    ReplyDelete
  26. salam kenal.. pak aji datang dr blog hj ben.. hehe

    ReplyDelete
  27. haihaihai .
    cikin singgah dari blog BA (:

    ReplyDelete
  28. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

    ReplyDelete
  29. @CIKIN & @SIS NAD & @FUUYOH = thanks sudi singgah yer....i'm still new...so,if da apa2,bgtw la yer.....

    keep in touch always ^.^

    ReplyDelete
  30. sy pon blogger baru...
    tapi tak dapat nak join....:(
    gud lark ye pada mase hadapan...
    jom jadi member nk?

    ReplyDelete

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN