Hasrul Hassan Perkenal Blogger Blogspot Baru


Sudah lama x beraktif di dunia blogging , tetiba trasa nak join segmen dari abg Hasrul Hassan.... kalau ada blogger baru mcm saya yang nk join, boleh la klik gambar doodle yang hensem bawah ni... keekee... :)




  • Berikan nama blog, url blog dan nama blogger anda.
                     http://bidadarikayangan90.blogspot.com/

  • Nyatakan umur anda, dan umur blog anda.
                     Umur tuan blog = 24 Tahun 
                     Umur blog = 3 Tahun

  • Jika ada bilangan follower, nyatakan juga bilangan follower blog anda.
                      Follower = 181 

  • Cerita serba ringkas mengenai apa yang anda ceritakan dalam blog.
                      Kisah yang diceritakan pada mulanya berkisarkan peribadi, keluarga , kawan2 baik , ex-Incik Pakwe.... Then lama2 bertukar menjadi blog yang join segmen yang dianjurkan oleh para2 blogger otai merangkap sifu (Tunjuk ajarku sifu) dan bakal menjadi satu platform untuk berniaga disebabkan bakal menjadi penggangur terhormat tepat jam 530petang , 30 April 2014 .... :'(

♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

42 comments:

  1. singgah dari segmen yang sama :)

    http://missbaybeeboo.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  2. hai ^^ dari segmen yang sama.. =)

    http://www.hasrulhassan.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-baru-blogspot.html

    ReplyDelete
  3. shark singgah dari segmen samo:)
    wuhu..
    bakal tanam anggur ler ni yer.
    gudluck :p

    ReplyDelete
  4. @Shark Kay iyap..tanam anggur... nty nk jd usahawan berjaya... :) meh la beli yer nty..

    ReplyDelete
  5. @Diyana Hani thanks hani.... will follow you back... :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya juga ya. Terima kasih.

    Semoga berjaya.

    ReplyDelete
  7. @Tetamu Istimewa akan follow balik... terima kasih... insya-allah.. :)

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum..datang bertandang dan follow..jemput ke blog saya..gud luck sbb kita pun sama2 baru..

    ReplyDelete
  9. singgah menyinggah semoga semakin tambah kenalan blogger

    dari segmen yg sama jugak
    http://arzmoha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  10. Singgah dari segmen HH. salam ukhwah.. follow jugak

    ReplyDelete
  11. hai, dtg singgah sini dr segmen yg sama.
    lor nape nak jd penganggur plak ni?

    btw jemput singgah
    http://sweetmemories4u.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. good luck ..
    drisegmen yang sama..
    http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    ReplyDelete
  13. blog dah cantik walaupun url susah nak ingat .. lagi satu lagu terlalu kuat dan ganggu pembacaan .. kalau nak letak lagu pastikan ada button pause jd pembaca ada pilihan ..

    ReplyDelete
  14. As-Salam. Terima kasih kerana join. Hmm nak bakal jadi pengangur ehh? rebutlah beberapa peluang buat duit dengan blog yang saya kongsikan. Boleh la cari duit poket sendiri sebelum dapat kerja.

    ReplyDelete
  15. @aRz MoHa bakal singgah.. thanks... good luck.. :)

    ReplyDelete
  16. @namiacinta terima kasih atas pendapat.. insya-allah akan ubah mna yg patut.. hehehe... ") keep in touch..

    ReplyDelete
  17. @HASRUL HASSAN waalaikumussalam.... boleh sja..... insya-allah sy akan cuba yg mna termampu.... terima kasih... kalau x keberatan, blh la bg link... :)

    ReplyDelete
  18. @Khairul Bariah jd pengganggur sbb nya kontrak dh hbs... hehehe.. and ada plan nak smbung master plak.. Insya-allah.. :)

    ReplyDelete
  19. Hai emma dari segmen yang sama . salam perkenalan :)
    http://kuemmarosli.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html

    *selamat blogwalking :)

    ReplyDelete
  20. Replies
    1. bakal join semua segmen2 yg di segmenkan tu,,, hhehe... :)

      Delete
  21. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  22. singgah dari blog abang HH. #192

    Jemput singgah blog nik http://fatihahfazlin333.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Fiza singgah dr segmen yang sama.. salam perkenalan.. jemput ke blog saya http://ourmemoria.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html.. salam perkenalan.. >_<

    ReplyDelete
  24. assalam sis! intan singgah dari segmen same..^.^
    http://intan-heartypewriting.blogspot.com/2014/04/segmenhasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  25. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  26. singgah sini. http://madihahdaisy.blogspot.com/2014/04/hasrul-hassan-perkenal-blogger-blogspot.html
    ^_^ salam ukhwah

    ReplyDelete
  27. Datang terjah dari segmen yang sama...

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  28. assalammualaikum.. Zara dtg dr segmen yg sma tp kat bahagian entry "blogger blogspot baru 2014 (2) .. selamat bkenalan ! =D

    ReplyDelete
  29. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  30. Salam perkenalan dari:-

    http://bulat-mata.blogspot.com/2014/04/segmen-hasrul-hassan-perkenal-blogger.html

    ReplyDelete
  31. akak.. saya tag akak utk liebster award.
    http://iyqa92.blogspot.com/2014/05/liebster-award-nomination.html

    ReplyDelete
  32. Salam cik ain saya de follow blog awak, cantik...saya blogger baru...jom singgah di blog saya....http://blogkunangkunang.blogspot.com/

    ReplyDelete

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN