IPTA vs UniKL vs KPTM

        Assalamualaikum.....Selamat Pagi....Dengan semangatnya pagi ni nak pusingkan kepala otak dengan benda ni.....Tepat dengan selesainya 1 masalah pada 16 Jun 2011.....

         Just ada 3 pilihan jer......PJJ memang xdpt nak dimasukkan dalam carta ....sebabnya once dah pegang duit beriban2,malas belajar.....walaupun pada mulanya memang niat nak belajar...pastu otak mula nak pkir habiskan duit...hahaha...


        Niat di hati memang nak sambung IPTA.....Sebab???of kos lah sebab murah dan senang sikit if nak keje dengan kerajaan bila dah grade...Tapi memandangkan result for IPTA keluar minggu kedua bulan 7,dan tyme tu,students KPTM & UniKL dah pn belajor...so,otak pun jadi mcm rollercoaster nak pikirkannya.....

     Pastu ,If masuk UniKL or KPTM dah,& tetibe dpt IPTA,kompem dlm hati tyme tu dah sumpah seranah..sebabnya,dah banyak pelaburan kt tempat tu..... aaiyooyoyo......susah an jadi dewasa.....nak jadi kanak2 lah senang ckt...hahah....Kang kalau masuk belajar bulan 12 ni,nak keje apa plak sementara tu????Walupun dah dapat kerja tapi kompem xdpt restu dari Incik Kekasih Hati....

p/s : tolong watkan keputusan untuk shaya boleh x???hikhik.....peace always ^.^
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥