Entry bergambar !!!!


Assalamualaikum......selamat malam kawan2.....wah2....dah lama xhupdate belog.....dh rasa mcm ada banyak labah2 lak......hahah....rasanya hampir sebulan lebih la jgk aku xhupdate belog......betoi dak????bukan xdk idea,tapi malas....M.A.L.A.S........kihkih......so,entry ni rasanya macam nak ltk kesimpulan apa yang dh berlaku dalam tempoh sebulan yg lalu....boleh tegha tu????hohoo....tapi yg bnyknya gmbr jer la...sbb aku malas nak taip...

4 / 5 NOVEMBER 2011

aku xbrapa nak ingt tyme ni brpa haribulan...hohoo.....maap la....dlu bnyk minum semut...tgk video pelik2...ooupsss~~~**gelak jahat** ni kami p rmh ipah kerna 2 sbb....sbb pertama,ziarah beliau selepas kematian ibunya & ucap tahniah sbb kakak dia tunang hari ni......




6 NOVEMBER 2011

Okay...Selamat Hari Raya Aidiladha......seperti tahun2 sebelum ni jgk la,just pergi beraya rumah makcik kt jalan dato' kumbar,alor star & rmh maklung kt sg petani....sedara2 banyak kt KL.....hukhuk...dan entry ini jugaklah yang menampilkan gambar2 family aku buat terulung kalinya....hehehe...







7 NOVEMBER 2011

First tyme aku drive lepas hampir 3bln aku xdrive...kenapa????pasni aku story plak yer...entry khas baik punya....he4....lokasi :- Sg Limau Luar,Guar Cempedak....Pantai Murni,Yan....Sawah Padi kt mana pn xtau...pakai main berenti keta ja...haha....






10 NOVEMBER 2011


Kali ni geng kaki jalan p serbu sekolah tercinta......kt mana???try la teka berdasarkan gmbr2 ni ya...good luck ...:-P.....hari ni,kami serbu 2 tmpt.....tmpt idaman aku..... :-)








14 NOVEMBER 2011

hari terakhir aku kt kedah......pukul 7.45malam dh naik tren balek KL,pkul 6 ada kt tasik darulaman lagi...nasib ayah aku xpotpetpotpet balek lambat.....anak bertuah....tapi kali ni aku keluar dgn kwn2 kptm kl aku..... kehkeh....



 17 NOVEMBER 2011

wahwah...dah macam hari2 keluaq ja kan...hahah...mau tau la kaki aku ni kaki jalan.....khikih....kali ni aku keluaq dgn kawan2 baik tyme diploma....rindu mereka tau...... :-*




3 DISEMBER 2011

kali ni aku pergi release tension setelah hampir 2mnggu xtgk dunia luar disebabkan system e-filing......grrr....nasib dpt habuan gk....tu pullllooonnn buat gk....hahah....akhirnya dpt jugak aku jumpa family2 jauh.....setelah hampir beberapa tahun xjmpa....ayat nak sedih ja kan...muahahah..~~~p masuk minang ntk sepupu aku baju kuning tu.....ke Pagoh,Johor....jauh x???pening aku....

 





 4 DISEMBER 2011

okay2.....3hb aku d johor,4 hb aku d KL plak....hohoho...penat aku mnggu tu....terkejar2 sana sini....harini,aku & the geng serbu bkt jalil plak...apa lagi,jom heboh la beb..... !!! aku xtau penat ka??? x....kalau aku buat bnda yang aku suka....iaitu JALAN-JALAN....hahaha....





 okayyyy..rasanya ckup dh kot sebulan aku p jalan2....hahaha...nasib duit pn xbrapa nak laju keluar...hahaha....kalau x,parah aku nak merayu,menggoda,memujuk ayah aku bank in duit...hikhik....dan semalam bertarikh,aku p Taman Tasik Botani Perdana....erk..btl nth nama taman tu cmtu....haha..suka suki ja aku taip....gambaq xblh diupload disebabkan beberapa sbb2 tertentu....kihkih....maap2... :-)....
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

Cinta Si Akauntan VS Cinta Si Pakar IT

Aku akan meng-CREDIT cintaku padamu, bila kamu men-DEBIT untukku cintamu. Aku akan mencatat kisah cinta kita dalam sebuah JOURNAL, dan mem-POST-ing nya ke dalam LEJER hatiku. Aku akan menjaga sebuah ACCOUNT cintamu, berdasarkan DOUBLE-ENTRY. Dengan cara ini kamu akan tahu BALANCE credit atau debit, dan AMOUNT dari cintaku padamu. Kemesraan kita tercatat dalam WORKSHEET. Kadang perlu kita lakukan ADJUSTING ENTRIES untuk menjaga cinta kita tetap kukuh. TRIAL BALANCE memperlihatkan bahwa kita serius satu sama lain, sebab TOTAL dari cinta kita ternyata satu dan sama. Maka kita lakukan CLOSING ENTRIES saat kita setuju untuk menikah. PROFIT & LOSS statement, menyatakan apa yang telah terjadi kemudian, mari bersama-2 kita lihat BALANCE SHEET kita, apa saja ASSETS & LIABILITIES kita ??
 






VS





.♥ DELETE semua FILE kebencian...
.♥ INSTALL anti-virus egonisme...
.♥ RESTART kehidupanmu dgn kasih...
.♥ REFRESH peribadimu...
.♥ DOWNLOAD kesabaran...
.UPLOAD tingkahlaku yg benar...
.♥ Jgn meng-UNDO pengalaman buruk...
.♥ COPY & PASTE semua pengajaran & ilmu yg baik...
.♥ LOADING semua dgn DOA & USAHA ♥ ~
p/s : agak2 sapa menang???fuhfuh~~...hehehe.....
ini disebabkan aku dulu pelajar peakaunan dan sekarang pelajar network......
sgt terpesong dulu & sekarang...hehehe....

♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

Gila-Gila Days with Buddies....

ini namanya entry gila kamera....sebab entry kali ni xnk bnyk potpet...juz nak tnjuk gmbr2 jer....watak2 ialah Noor Taufiq B Zakaria....Nur Mushira Bt Muhammad Yusuf...Afiqah Nadiera bt Abdul Aziz & Puteri Nurul 'Ain Adil bt Md Sabri....rancangan awal,mau tembakgambar kt KLCC...tp keadaan xmngizinkan,sempat di PV....myb lain kali lah....hukhuk....





NOOR TAUFIQ BIN ZAKARIA



PUTERI NURUL 'AIN ADIL BINTI MD SABRI




AFIQAH NADHIRAH BINTI ABDUL AZIZ



NUR MUSHIRA BT MUHAMMAD YUSUFF




p/s : kami semua adalah pelajar degree in network & mobile computing.....**tetiber jer**....hahah.....doakan kejayaan kami menuntut ilmu......MAY ALLAH BLESS US ..... selamat membulatkan diri ya kawan2....cuti cuti jugak,system jangan lupa buat oke...term two,dh kena present......jgn nak ulang kesilapan term one.....peluang xkan dtg ntk kali ketiga.....nasihat untuk diri sendiri jugak....i love u allsss my friends....
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN