Sayang Kamoo :)

Assalamualaikum ....  Selamat Malam... Dah nak tidur ka ??? Eyh2... salah... Selamat Pagi... sebabnya dah pukul 12.30pagi pn.... hhihiih,... Tetiba mood malam ni meroyan ckt nk update belog... sampai 2-3 posts hah aku bantai... :P ... So, selama ni aku xpnh cta psl peribadi aku... So, malam ni aku nk memperkenalkan Teman Tapi Mesra aku... Namanya Muhamad Hanif Bin Omar.... Aku kawan dengan dia dalam bulan 6 /2012 cmtu la.... tyme aku tgh jaga induksi budak2 professional kt kolej.... Seriusly aku ingat aku dh xnk kapel or so on laaa..... tapi bila dah lama kawan dgn Si Dia, terasa mcm tertarik pulak... macam magnet... kwangkwang....


1) Ni gambar first tyme, buat pertama kalinya kami keluar bersama.... :) 




2 ) Okayyy... Ni gambar kitorang beraya..... Okay... walaupun dia bukan lelaki pertama datang rumah aku , tapi dialah lelaki pertama yang datang jumpa parents aku..... iaitu tyme hari raya..... sangat cuak okayyy... takoottt smua ada... kalau ada darah gemuruh, kompem pengsan... :)







Lastly , setiap kali kami keluar bersama, pasti xkan berdua.... kompem akan ada kawan2 ntk teman... bukan apa, untuk elak dugdagdugdag.... hihihi.... :)

XoXo ---- > A .....

P/S :- Sekarang Si Dia tgh Final Exam... So, aku stop kan mesej bt smntra wktu dgn dia.... nty dia dh hbs final, msj la balik... Go go chaiyok Dear... :) ... I LoVe YoU..... :)
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

2 comments:

  1. datang follow sini :D follow Mai semule if sudi..moga korang berkekalan ^.^ maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Hi.. aslkum.. bleh sy follow u? if can pls follow me back ya.. thx =_=
    http://slapmestore.blogspot.com/

    ReplyDelete

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN