BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..



5 blog yang shaya rasa patut popular : 
Kenapa belog diorg patut popular???

sebabnya diorang tulis cerita berdasarkan diri diorg...diorang xder nk copy paste dari belog org lain....xcaya,pegi la terjah ya.....


Apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ? 

selalu-selalulah update belog dengan cerita2 baru...n rajin2lah blogwalking...


Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?
Penting ker???penting la.....baru traffik naik......dah semestinya.....
♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

13 comments:

  1. belogs fofuler nie...

    bilela blog solomolo nak fofuler ek ???
    huwaa....

    ReplyDelete
  2. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  3. betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
    banyak kna usaha...
    saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

    ReplyDelete
  4. amin2......terima kasih...rajin2 la melawat belog shaya ya..shaya pn akan terbong ke belog kalian.....

    ReplyDelete
  5. Terjah dari blog Abg Ben !
    Salam kenal =)

    ReplyDelete
  6. menerjah jugak dari Bro Ben..;)

    ReplyDelete
  7. melawat kamu yg fofularrr...
    feel free singgah la blog sy
    http://safiyahezora.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. wahhh..blog2 popular ni..
    bakal2 meletup..blog ni pun sme nnt..=)

    ReplyDelete
  9. alamak, im the 1st one..??? aizul marcello n jazruladila is better then me lah =.- die nye dah mmg fofular pon..

    ReplyDelete
  10. sama singgah dari segmen abg ben...mesti semua mereka yang tersenarai terbaik kan??jom lawat blog ct pulak..ct pun join

    blog patut popular

    ReplyDelete
  11. @si.budak.deghil = suma bagush2...yup..cuma nk femeskan blog2 diorg lg....hikhik.....

    ReplyDelete
  12. jom kte tgk blog popular..
    dari blog abg ben..
    singgah blog dekcik..

    http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

    ReplyDelete

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN