Universiti Blogger Malaysia

 
 
 
         Bersempena dengan pembukaan rasmi Universiti Blogger Malaysia, pihak pengurusan sangat mengalu-alukan kehadiran para siswazah sekalian. dan bersempena itu juga, pihak pengurusan ingin mengadakan satu Minggu Orientasi sebagai pembuka acara bagi universiti kita ini.

         Macam biasa lah. tak kenal maka tak cinta. so, untuk minggu orientasi ini, pihak universiti hanya ingin para siswazah sekalian untuk memperkenalkan diri anda masing-masing. berikut antara butir-butir yang perlu diisi secara mandatori (wajib) :

 
 ==>  Requirements <===
  • letakkan banner UBM dalam entry anda.     <dah dikepilkan sekali>
  • sejak bila mula berblog. = Mac 2011
  • apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini. 
                   > xsalah nak berbelog,tapi kena pandai jaga hak sensitiviti sama la.....ikut peraturan yang telah   
                      ditetapkan...Jangan sampai dah kena block,bru nak nyesal,xdk guannya.....
  • pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini.
                                             Ada banyak kelebihan die....dana da jugak keburukan.....

Kelebihan 
Xperlu ape2 sijil pun...
Xkisah jantina....
Xksiah agama..Kiranya Universiti Satu Malaysia la...
Semua boleh jadi terkenal,sebab ada followers....hehehe
Boleh rapatkan silaturrahim....
Yuran yang berpatutan....

Kelemahan
Xbelajar secara face to face dgn tok guru....
Xdak jamuan ape2 if dapat awards ape2....


Shaya dah join...Kamu bila lagi??Kamu bila lagi???Moh la kita register ya....

Layarilah laman2 di bawah untuk maklumat selanjutnya :




♥ TERIMA KASIH SUDI SINGGAH | TINGGALKAN JEJAK ANDA ♥

3 comments:

  1. dah follow dah jom follow balik ok
    salam dari UBM jomput join
    Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    ReplyDelete
  2. macam best ja nih..macam nak join jugak

    ReplyDelete
  3. heheh..meyh la join ramai2.....

    ReplyDelete

This blog fully designed by ME.MY.I| Alright reserved by NURUL AIN